Rondleiding Koninklijk Paleis Amsterdam

Niels Nannes is verbonden aan het Koninklijk Paleis Amsterdam als museumdocent en rondleider, en laat u het mooiste gebouw van Amsterdam in al zijn facetten ontdekken: het glorieuze oude stadhuis met zijn verborgen verhalen over de roem en macht van Amsterdam als het centrum van de wereld met burgers aan de macht, en de pracht en praal als koninklijk paleis onder onze eerste (Franse!) koning Lodewijk-Napoleon en later de koninklijke familie Oranje-Nassau. (duur ca. 1 uur)

Prijsinformatie:
Groepsrondleiding tot 15 personen:
95 euro Weekdagen
125 euro Weekends en feestdagen

 

Prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief entree.

(Museumkaart en kinderen tot 18 jaar gratis)


Rondleiding cadeau geven?

Niets is zo leuk om een iemand een verrassend cadeau te geven! Heeft u wel eens gedacht een rondleiding als geschenk? Leuk voor een verjaardag of jubileum! En de ontvanger kan het ook weer delen met de gever(s) door hen ook weer uit te nodigen om samen de rondleiding te beleven. In de webshop kan je de volgende rondleidingen cadeau geven in de vorm van een cadeaubon. Deze wordt na betaling per post naar u verzonden.

Cadeaubon Rondleiding Koninklijk Paleis Amsterdam

Rondleiding van 1 uur voor max. 15 personen, exclusief entree. Stem datum en tijd van rondleiding vooraf af. Kies Weekdagen of Weekends.

€ 95,00