Rondleiding Amsterdam IJburg

Wonen buiten de ring is menig Amsterdammer een stap te ver. En menigeen heeft een stevige mening over nieuwe wijken als IJburg, vaak zonder er ooit te zijn geweest. Ze weten echter niet wat ze missen! 

 

Ontdek de eilanden, aangeplempt volgens een oeroude Amsterdamse traditie in stadsuitbreidingen, en hun bijzondere architectuur, de zelfbouwprojecten in particulier en collectief opdrachtgeverschap, en de stadsplanning. Ervaar deze bijzondere wijk met de hoogste variatie aan architectuur en urban design per vierkante kilometer van Nederland. Voor een impressie, zie onderstaande Instagram en Pinterest accounts.

 

Deze architectuurrondleiding wordt wandelend gedaan op Steigereiland of op de eigen fiets over een groter gedeelte van IJburg. (duur 2 uur)

 

NB Helaas is er nog geen fietsverhuur op IJburg. In tram 26 is het overigens mogelijk om twee fietsen mee te nemen. 


Prijsinformatie:

 

85 euro Groepsrondleiding tot ± 15 personen. Prijzen zijn inclusief BTW.


Rondleiding cadeau geven?

Niets is zo leuk om een iemand een verrassend cadeau te geven! Heeft u wel eens gedacht een rondleiding als geschenk? Leuk voor een verjaardag of jubileum! En de ontvanger kan het ook weer delen met de gever(s) door hen ook weer uit te nodigen om samen de rondleiding te beleven. In de webshop kan je de volgende rondleidingen cadeau geven in de vorm van een cadeaubon. Deze wordt na betaling per post naar u verzonden.

Rondleiding Amsterdam IJburg

Rondleiding van 2 uur voor max. 15 personen. Stem datum en tijd van rondleiding vooraf af.

€ 85,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Volg op Instagram