Rondleiding Hoogtepunten Rijksmuseum

Bekruipt u het gevoel wel eens dat u te vluchtig kijkt in een museum, en u zich afvraagt wat u nu gezien heeft? Vele bezoekers kijken maar zeer kort naar een werk en het ontgaat hen de details en hun betekenis.

 

In deze rondleiding staat naast genieten ook aandachtig kijken centraal. We kijken naar het bijzondere gebouw van architect Cuypers vanuit diverse invalshoeken en uiteraard naar een aantal hoogtepunten uit de collectie, met natuurlijk Rembrandt, Hals en Vermeer. Samen met de rondleider ontdekt u de werken door de tijd te nemen om goed te kijken, bestuderen, duiden, maar vooral om je te verwonderen. (duur 1 uur)


Prijsinformatie:

 

85 euro Privé rondleiding tot ±6 personen (in overleg).

 

Prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief entree.

(museumkaart en kinderen onder 19 jaar gratis)

 


Rondleiding cadeau geven?

Niets is zo leuk om een iemand een verrassend cadeau te geven! Heeft u wel eens gedacht een rondleiding als geschenk? Leuk voor een verjaardag of jubileum! En de ontvanger kan het ook weer delen met de gever(s) door hen ook weer uit te nodigen om samen de rondleiding te beleven. In de webshop kan je de volgende rondleidingen cadeau geven in de vorm van een cadeaubon. Deze wordt na betaling per post naar u verzonden.

Cadeaubon Rondleiding hoogtepunten Rijksmuseum

Rondleiding van 1 uur voor 6 personen, exclusief entree. Stem datum en tijd van rondleiding vooraf af.

€ 85,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen