Over Niels Nannes

Ik ben Niels Nannes, kunst- en architectuur historicus. Tevens ben ik eerstegraads docent Kunstgeschiedenis, Kunst Algemeen en Cultureel Kunstzinnige Vorming (CKV) en  universitair docent Vakdidactiek Kunstgeschiedenis aan de lerarenopleiding van  de Universiteit Utrecht. Daarnaast ben ik museumdocent en rondleider in het Koninklijk Paleis Amsterdam en rondleider in het Grachtenmuseum Amsterdam en het Rijksmuseum. Ook geef ik architectuurwandelingen in de grachtengordel en in Amsterdam-IJburg.

 

Daarnaast ben ik bestuurslid van de sectie Educatie van de Vereniging Nederlandse Kunsthistorici (VNK-e), verantwoordelijk voor de portefeuilles kunsteducatie in het voortgezet onderwijs en museumdocenten & rondleiders.

Tevens maak ik deel uit van het Expertisecentrum Kunsttheorie, een platform wat zich ten doel stelt de kwaliteit van het onderwijs in de kunsttheorie te verbeteren. Ze doet dat door het ontwikkelen, bijeenbrengen, delen en toepassen van vakdidactische kennis gericht op kunstanalyse, kunstgeschiedenis, Kunst Algemeen, CKV en museumeducatie.

Zie voor meer informatie: 

linkedin.com/nielsnannes

pinterest.com/nielsnannes

instagram.com/nielsnannes

 

Niels Nannes Art

 

KvK nummer        63285614