Over Niels Nannes

Ik ben Niels Nannes, kunsthistoricus. Ik ben docent Vakdidactiek Kunstgeschiedenis aan de lerarenopleiding van de Universiteit Utrecht en als eerstegraads docent Kunstgeschiedenis, Kunst Algemeen en Cultureel Kunstzinnige Vorming (CKV) geef ik les aan de IVKO Kunstvakschool Amsterdam.

 

Daarnaast ben ik museumdocent en rondleider in het Koninklijk Paleis Amsterdam en het Rijksmuseum. Ook geef ik architectuurwandelingen in de grachtengordel en in Amsterdam-IJburg.

 

Als bestuurslid van de sectie Educatie van de Vereniging Nederlandse Kunsthistorici (VNK-e) behartig ik de portefeuilles kunsteducatie in het voortgezet onderwijs en museumdocenten & rondleiders.

 

Tevens maak ik deel uit van het Expertisecentrum Kunsttheorie, een platform wat zich ten doel stelt de kwaliteit van het onderwijs in de kunsttheorie te verbeteren. Het doet dat door het ontwikkelen, bijeenbrengen, delen en toepassen van vakdidactische kennis gericht op kunstanalyse, kunstgeschiedenis, Kunst Algemeen, CKV en museumeducatie.

 

Zie voor meer informatie: 

linkedin.com/nielsnannes

 

Niels Nannes Art 

KvK nummer        63285614