Rondleidingen

 

Niels Nannes biedt privérondleidingen aan in Amsterdam voor een bedrijfs-, familie- of vriendenuitje. Bekijk de rondleidingen in het Koninklijk Paleis Amsterdam en het Rijksmuseum mogelijk, en een architectuurrondleiding in het nieuwe eilandenrijk Amsterdam-IJburg, en informeer direct naar de mogelijkheden.

 

Rondleiding cadeau geven?

Niets is zo leuk om een iemand een verrassend cadeau te geven! Heeft u wel eens gedacht een rondleiding als geschenk? Leuk voor een verjaardag of jubileum! En de ontvanger kan het ook weer delen met de gever(s) door hen ook weer uit te nodigen om samen de rondleiding te beleven. In de webshop kan je de volgende rondleidingen cadeau geven in de vorm van een cadeaubon. Deze wordt na betaling per post naar u verzonden

Cadeaubon Rondleiding Koninklijk Paleis Amsterdam

Een rondleiding van 60 minuten in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Datum in overleg naar beschikbaarheid Niels Nannes en openstelling van het Koninklijk Paleis Amsterdam. Maximaal 15 personen, exclusief entreekosten (museumkaart en personen onder 18 gratis entree)

€ 95,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Cadeaubon Rondleiding Hoogtepunten Rijksmuseum

Een rondleiding van 60 minuten in het Rijksmuseum. Datum in overleg naar beschikbaarheid Niels Nannes en openstelling van het Rijksmuseum. Maximaal 6 personen, exclusief entreekosten (museumkaart en personen onder 19 gratis entree)

€ 85,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Cadeaubon Architectuurwandeling Amsterdam IJburg

Een architectuurwandeling van 120 minuten op het Stijgereiland van Amsterdam IJburg. Datum in overleg naar beschikbaarheid Niels Nannes. Maximaal 15 personen.

€ 85,00

  • Levertijd: 1-3 dagen